Rudabányai hírmondó

...címmel nyomtatott újságot indított Rudabánya Város önkormányzata, melynek első száma április 5-én jelenik meg. A tervek szerint negyedévenként vehetik kézbe a lapot az olvasók, de idővel a gyakoribb megjelentetés is lehetséges. Az újság célja, hogy a már régóta működő elektronikus városi hírforrások (képújság, honlap) mellett "kézzelfogható", maradandó módon is tájékoztassák a helybelieket és a kívülállókat az aktuális közéleti, kulturális és más eseményekről, a hivatalos tudnivalókról, a település történelmi és egyéb hagyományairól.

Az első számban az elmúlt évek rudabányai fejlesztésseit, beruházásait bemutató, valamint helyi vonatkozású történeti, természettudományi, kulturális, közéleti és sport témájú írásokat találhatnak az érdeklődők a sok fényképpel illusztrált színes kiadványban. Az újság díjtalan, a város intézményeiben, az önkormányzatnál és a boltokban lesz megtalálható a megjelenés utáni napokban, az idősebb korosztály részére pedig házhoz kézbesítik. A következő szám előreláthatólag júniusban kerül ki a nyomdából.

A szerkesztők kérik az olvasókat, hogy a lappal kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat juttassák el az önkormányzathoz!

A kiadó reméli, hogy az újság kedvező fogadtatásra talál a lakosság körében, és a jövőben hasznosan szolgálja a hiteles és tartalmas lakossági tájékoztatást.

Ízelítőül mellékelten bemutatjuk a lap fejlécét.

kép

 

Rudabánya

város honlapja Elérhetőségeink

 
Hirdetések:
Magyarország.hu - Ügyfélkapu
Magyar Falu program
Geocaching.hu
Általános Iskola Rudabánya
B.-A.-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Alsótelekes Község Önkormányzata
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.