TOP pályázatok TOP-PLUSZ pályázatok

Polgármester

Novák Péter polgármester

Novák Péter vagyok, Rudabánya Város polgármestere. 1975-ben születtem Kazincbarcikán. Születésem óta – néhány évet leszámítva – Rudabányán élek, csak rövid időre tudtam elszakadni szülőföldemtől, ekkor Budapestre költöztem. Két gyermek édesapja vagyok.


A fővárosban alapító tagja voltam a Fidesz zuglói alapszervezetének, dolgoztam a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban.

2014-től Rudabánya Város Önkormányzatának alpolgármestere voltam, 2019-ben pedig polgármesternek választottak, így felhatalmazást kaptam a város vezetésére.

Mind polgármesterként, mind itt született, itt élő és dolgozó lokálpatriótaként büszke vagyok településünkre.

Az elmúlt években látványos fejlődésen ment keresztül Rudabánya.

Megszépült a városközpont és környezete, a közintézmények infrastrukturálisan, energetikailag felújításra kerültek, vagy felújításuk jelenleg folyamatban van. Tesszük ezt azért, hogy a gazdag történelmi múlt mellett - amelyre joggal lehetünk büszkék - a jelenünk és a jövőnk is olyan lehessen, mint amilyet őseink elképzeltek nekünk. Tesszük ezt azért is, hogy az itt élők és ide látogatók még jobban érezzék itt magukat és számukra is vonzóvá tudjuk tenni városunkat.

Az eltelt évek megerősített abban a hitemben, hogy van értelme a munkámnak. A fő célkitűzésem a folyamatos fejlődés. Mindig keresem azokat a lehetőségeket, forrásokat, amelyeket településünk javára lehet fordítani, felhasználni. Hiszem, hogy együttműködve az itt élő lakossággal sikerül látványos fejlődést elérnünk városunk életében.

 

Rudabánya

város honlapja Elérhetőségeink

 
Hirdetések:
Magyarország.hu - Ügyfélkapu
Magyar Falu program
Geocaching.hu
Általános Iskola Rudabánya
B.-A.-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Alsótelekes Község Önkormányzata
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Pályázat
Aszakkör