Nyit a rudapithecus látványtár!

Április 30-án, pénteken újra kinyit a volt rudabányai vasércbányában található RUDAPITHECUS LÁTVÁNYTÁR, és a járványügyi rendelkezések miatt egyelőre korlátozott körülmények között látogatható (a Rudapithecus-lelőhelyen a filmvetítés még nem engedélyezett, de a lelőhely megtekinthető, belépődíjat viszont nem szednek a tiltó rendelkezések feloldásáig).

Nyitva tartási idő: hétfőtől vasárnapig naponta 11.30-tól 19 óráig. A fogadóépületben büfé és mosdó áll a látogatók rendelkezésére.

A látogatás a jelenleg érvényben levő járványügyi előírások szigorú betartásával lehetséges! Ha a látogatás rendjében változás történik, a szokásos helyeken (városi honlap, a Rudapithecus Látogatóközpont honlapja, Facebook) tudatni fogják az érdeklődőkkel.

A Rudapithecus Látványtár látogatóinak figyelmét felhívjuk arra, hogy Rudabányán a Bányató és a körülötte levő tanösvény, a járványügyi korlátozások feloldása után pedig a Bányászattörténeti Múzeum, a Rudapithecus Látogatóközpont, a Tájház és a műemlék református templom is látogatható.

 

Rudabánya

város honlapja Elérhetőségeink

 
Hirdetések:
Magyarország.hu - Ügyfélkapu
Magyar Falu program
Geocaching.hu
Általános Iskola Rudabánya
B.-A.-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Alsótelekes Község Önkormányzata
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Pályázat
Aszakkör