Sajtóközlemény

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. pályázati kiírást tett közzé a „Tisztítsuk meg az Országot!" Projekt

A 2021. évben megvalósítandó I. üteme tárgyú pályázat keretében az ország egész területén az illegális hulladéklerakók felszámolására.

A pályázati kiírásra benyújtott pályázatunkat (Rudabánya Város Önkormányzat 2021/TMOP2/0055) az Innovációs és Technológiai Minisztérium, mint Támogató, támogatásra alkalmasnak minősítette és az Önkormányzatot 2021. npvember 3. napján meghozott döntése alapján – 100 % támogatási intenzitással – 3 042 669 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Az elnyert támogatásból – a pályázati felhívás célkitűzésével összhangban – Rudabánya város közigazgatási területén lévő illegális hulladéklerakók felszámolására kerül sor 4 helyszínen.

A helyszínekről összesen 110 m3 (közel 50 tonna) építési és vegyes hulladék kerül elszállításra, közel 1000 m2 terület kerül megtisztításra.

A projekt keretében számos kisértékű eszköz is beszerzésre kerül, melyek segítségével a Város alkalmazottai támogatják a hulladék konténerekbe pakolását, a területek megtisztítását.

Az eltávolítás előtt

A munkálatokról folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot, és a városvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a hulladék, szemét újraképződését megakadályozza.

Rudabánya Város Önkormányzata
Cím: 3733 Rudabánya, Gvadányi József u. 47.
Telefon: 06-48-560-506
E-mail: hivatal@rudabanya.hu
Web: www.rudabanya.hu

 

Rudabánya

város honlapja Elérhetőségeink

 
Hirdetések:
Magyarország.hu - Ügyfélkapu
Magyar Falu program
Geocaching.hu
Általános Iskola Rudabánya
B.-A.-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Alsótelekes Község Önkormányzata
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.